Ruim 15 jaar specialist in veiligheidscursussen, advisering en certificering.

Schulten Opleidingen & Certificeringen B.V.
Postbus 569, 7500 AN Enschede 
Tel: 053-4343737 (ma t/m vr van 09:00 tot 17:00 uur)

Contact >
  • Voedselveiligheid (HACCP)

Basis Voedselveiligheid cursus

basis-voedselveiligheid-cursusDe basis voor het veilig produceren van voedingsmiddelen zijn medewerkers die hygiënisch werken. Op het moment dat uw medewerkers zich bewust zijn van het belang van voedingsmiddelenhygiëne zal dit leiden tot een grotere bereidheid zelf op de werkplek een bijdrage te leveren aan een goede hygiëne, orde en netheid. De Basis Voedselveiligheid cursus maakt medewerkers bewust van voedingsmiddelenhygiëne en HACCP en leert het belang hiervan te onderkennen.

Lees meer

HACCP cursus (praktisch toegepast)

haccp-cursus-praktisch-toegepastHACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) is een gestructureerde benadering die de voedsel veiligheid van de producten voor de consument/gebruiker beheersbaar maakt. Het voornaamste doel van de HACCP is het voorkomen van alle potentiële risico's bij een voedingsproduct. Door de invoering van de richtlijn EEG-richtlijn 93/43 EEG van 14 juni 1993 inzake levensmiddelenhygiëne is ieder bedrijf in deze branche verplicht tot het opstellen van een HACCP-plan. Onze HACCP cursus (praktisch toegepast) gaat hier uitgebreid op in.

Lees meer