Schulten OC  
Schulten Opleidingen & certificering, Voortsweg 99, Enschede 053-4343737info@schulten-oc.nl

Cursus Veilig werken met beeldscherm en muis (ergonomie)

Omschrijving

cursus-veilig-werken-met-beeldscherm-en-muis-ergonomie

Een computer is niet meer weg te denken uit onze werkomgeving. Het zitten achter een bureau met daarop een beeldscherm suggereert een gemakkelijke en veilige werksituatie. Uit de praktijk weten we nu wel beter. Problemen aan rug, nek en ogen alsook RSI (Repetitive Strain Insury) staan op het spreekuur van de arts hoog op de klachtenlijst. Onze cursus Veilig werken met beeldscherm en muis (ergonomie) geeft inzicht in de mogelijkheden om de gevaren/klachten te onderkennen, reikt informatie aan om de klachten te voorkomen en help het ziekteverzuim terug te dringen.

Doelgroep

De cursus Veilig werken met beeldscherm en muis (ergonomie) is voor werknemers die beroepsmatig meer dan twee uur per dag achter een computer (beeldscherm) hun werk moeten doen. 

Cursusinformatie: Cursus Veilig werken met beeldscherm en muis (ergonomie)

In de cursus Veilig werken met beeldscherm en muis (ergonomie) komen de volgende onderwerpen aan de orde:
 
  • Inzicht in het ontstaan van de klachten
  • Ergonomie (inrichting werkplek, verlichting e.d.)
  • Werkplek onderzoek

Voor het volgen van deze cursus is geen specifieke vooropleiding vereist.

De cursus wordt afgesloten met een toets. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist het certificaat: "Veilig werken met beeldscherm en muis ".

De duur van de cursus inclusief toetsing, is 1 dag.

De cursus preventiemedewerker worden in diverse plaatsen in Nederland gegeven. Onze locaties zijn uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer en voorzien van parkeergelegenheid. Ook bestaat de mogelijkheid de cursus in-company bij u te verzorgen.
De in-company cursus preventiemedewerker wordt, in overleg met u, op alle werkdagen gehouden.

De prijs voor deze cursus bedraagt € 225,00 per deelnemer (excl. BTW). Indien u meerdere deelnemers in wilt schrijven, neem dan contact met ons op d.m.v. de informatie aanvraag voor de mogelijkheden van een in-company cursus.

Informatieaanvraag

Alleen op mobile