Schulten OC  
Schulten Opleidingen & certificering, Voortsweg 99, Enschede 053-4343737info@schulten-oc.nl

Cursus veilig werken met de hoogwerker (Beginner)

Omschrijving

cursus-veilig-werken-met-de-hoogwerker

In het kader van de Arbo-wet is de werkgever verplicht medewerkers voorlichting en onderricht te geven. Zo ook voor gebruikers van hoogwerkers. De cursus Veilig werken met de hoogwerker behandelt alle aspecten die voor de gebruikers van hoogwerkers van belang zijn.

Doelgroep

Medewerkers die gebruik maken van een hoogwerker.

Cursusinformatie: Cursus veilig werken met de hoogwerker (Beginner)

Onderwerpen van de cursus Veilig werken met de hoogwerker zijn o.a. eigenschappen en toepassingen van de diverse bestaande hoogwerker types. Deze volgende onderwerpen zullen zowel tijdens theorie als het praktijkgedeelte behandeld worden:
  • Geldende veiligheidsregels en voorschriften
  • Praktische wenken voor keuze, bediening, onderhoud en controle van hoogwerkers
  • Modellen en type
  • Diverse aandrijfmotoren
  • Welke types bij welke werkzaamheden
  • Wettelijke bepalingen
  • Voertuig inspectie
  • Praktijk instructie
 
De cursus is sterk op de praktijk gericht.

Voor de cursus Veilig werken met de hoogwerker is geen specifieke vooropleiding vereist. De uitgangspunten voor deze training zijn gebaseerd op algemene principes en kenmerken van volwasseneneducatie. Als uitgangspunt geldt het zelfstandig kunnen handelen van cursisten.

De cursus Veilig werken met de hoogwerker zal worden afgesloten met een theorie en praktijk examen. Binnen twee weken na het behalen van het examen ontvangt u een certificaat. Voor het praktische gedeelte dient de trainer beschikking te kunnen hebben over 2 hoogwerkers.

De duur van de cursus, inclusief toetsing, is 2 dagen.

De prijs voor deze cursus bedraagt € 525,00 per deelnemer (excl. BTW). Indien u meerdere deelnemers in wilt schrijven, neem dan contact met ons op d.m.v. de informatie aanvraag voor de mogelijkheden van een in-company cursus.

De cursussen veilig werken met de hoogwerker worden in diverse plaatsen in Nederland gegeven. Onze locaties zijn uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer en voorzien van parkeergelegenheid. Ook bestaat de mogelijkheid de cursus in-company bij u te verzorgen. De in-company cursus veilig werken met de hoogwerker wordt, in overleg met u, op alle werkdagen gehouden.
Voor het praktische gedeelte dient de trainer beschikking te hebben over 2 heftrucks.

Informatieaanvraag

Alleen op mobile