Schulten OC  
Schulten Opleidingen & certificering, Voortsweg 99, Enschede 053-4343737info@schulten-oc.nl

Over ons

Gezond naar je werk en gezond weer naar huis.

Medewerkers komen gezond op het werk en dienen ook gezond weer naar huis te gaan. Medewerkers dienen geen “medische dossiers” te worden doordat ze bijvoorbeeld met een gevaarlijke stof of een onveilige machine in aanraking zijn gekomen.
Schulten Opleidingen & Certificeringen B.V. heeft een ruim aanbod van opleidingen en adviseringstrajecten die uw organisatie kunnen helpen op het goede "spoor" te komen en/of te blijven!

De veiligheid en gezondheid binnen uw bedrijf dient zowel op organisatorisch als op technisch gebied goed geregeld te zijn. De controle hierop wordt overigens ook steeds scherper. Voor veel bedrijven is het erg moeilijk om van al deze veranderingen op de hoogte te blijven.

Heeft u wel aan alles gedacht:

  • Is de organisatie structuur voldoende uitgewerkt?
  • Zijn de taken en bevoegdheden van de medewerkers duidelijk genoeg?
  • Ontbreken de organisatorische procedures niet en zijn ze wel voldoende?
  • Voldoen de machines aan de veiligheidseisen?
  • Zijn de werkinstructies helder opgesteld?
  • Voldoen de arbeidsmiddelen aan de veiligheidseisen?
  • Is alles goed geregeld als de inspectie SZW (arbeidsinspectie) komt?

U doet u zelf, uw medewerkers (collega's) en uw organisatie een groot plezier door deze en andere aspecten goed te bekijken en waar nodig te verbeteren. Wij helpen u hierbij natuurlijk graag.

Opleiden alleen is niet voldoende

Schulten Opleidingen & Certificeringen B.V. heeft ruim 20 jaar ervaring niet alleen in opleiden, maar ook in het adviseren, begeleiden en coachen op het gebied van veiligheid en gezondheid.
Regel- en wetgeving zijn voortdurend aan veranderingen onderhevig. Daarnaast is ieder bedrijf uniek en heeft haar eigen specifieke werkwijzen. Vandaar dat het verzorgen van adviezen voor ieder bedrijf maatwerk is, dat in overleg met u wordt samengesteld.

Dit alles leidt tot een traject dat perfect aansluit bij de eisen en wensen van uw organisatie.

Alleen op mobile