Schulten OC  
Schulten Opleidingen & certificering, Voortsweg 99, Enschede 053-4343737info@schulten-oc.nl

Cursus Hoofd BHV / Coördinator BHV

Omschrijving

cursus-hoofd-bhv-coordinator-bhv

Tegenwoordig dient ieder bedrijf te beschikken over een bedrijfshulpverleningsorganisatie. Volgens de wet berust de leiding van de BHV bij de werkgever. In de praktijk wordt veelal een operationeel manager aangewezen voor de dagelijkse leiding. Om aan een BHV-organisatie op de juiste manier, binnen het wettelijke kader, leiding te kunnen geven bieden wij u met de Cursus Hoofd BHV / Coördinator BHV de gelegenheid om die benodigde kennis te vergaren.

Doelgroep

De cursus is bestemd voor mensen die management verantwoordelijkheid dragen voor de BHV organisatie. Dus die mensen die verantwoordelijk zijn voor het opzetten, implementeren en bewaken van de BHV doelstellingen.

Cursusinformatie: Cursus Hoofd BHV / Coördinator BHV

In de Cursus Hoofd BHV / Coördinator BHV komen de volgende onderwerpen aan de orde:
 
  • Advisering directie met betrekking tot de bedrijfshulpverlening.
  • Wet- en regelgeving.
  • Opstellen en bijhouden BHV-plan.
  • Opstellen en beheren budgettering.
  • Regelingen die betrekking hebben op de vergoedingen, verzekeringen en medische keuringen.
  • Leiding geven aan de bedrijfshulpverlening.
  • Het inzetten van het benodigde personeel en materieel bij de bestrijding van de calamiteit.
  • Het ontruimen van gebouwen en terreinen indien dit noodzakelijk wordt geacht.

Voor de cursus is geen specifieke vooropleiding vereist. Het in het bezit zijn van een geldig certificaat: "Bedrijfshulpverlener" een pré.

De cursus wordt afgesloten met een toets. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist het certificaat: "Hoofd Bedrijfshulpverlener".

De duur van de cursus, inclusief toetsing, is 2 dagen.

De cursus wordt in diverse plaatsen in Nederland gegeven. Onze locaties zijn uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer en voorzien van parkeergelegenheid. Ook bestaat de mogelijkheid de opleiding in-company bij u te verzorgen. De in-company cursus wordt, in overleg met u, op alle werkdagen gehouden.

De prijs voor deze cursus bedraagt € 540,00 per deelnemer (excl. BTW). Indien u meerdere deelnemers in wilt schrijven, neem dan contact met ons op d.m.v. de informatie aanvraag voor de mogelijkheden van een in-company cursus.

Informatieaanvraag

Alleen op mobile