Schulten OC  
Schulten Opleidingen & certificering, Voortsweg 99, Enschede 053-4343737info@schulten-oc.nl

Cursus Hoofd BHV herhaling / Coördinator BHV herhaling

Omschrijving

cursus-hoofd-bhv-herhaling-coordinator-bhv-herhaling

Tegenwoordig dient ieder bedrijf / instelling te beschikken over een bedrijfshulpverlenings-organisatie. Volgens de wet berust de leiding van de BHV bij de werkgever. In de praktijk wordt veelal een operationeel manager aangewezen voor de dagelijkse leiding. Om aan een BHV-organisatie op de juiste manier, binnen het wettelijke kader, leiding te kunnen geven bieden wij u met deze training de gelegenheid om die benodigde kennis te vergaren.

Doelgroep

De Cursus Hoofd BHV herhaling / Coördinator BHV herhaling is bestemd voor mensen die management verantwoordelijkheid dragen voor de BHV organisatie en die up to date willen blijven. Dus die mensen die verantwoordelijk zijn voor het opzetten, implementeren, bewaken en in stand houden van de BHV doelstellingen.

Cursusinformatie: Cursus Hoofd BHV herhaling / Coördinator BHV herhaling

In de herhaling komen de volgende onderwerpen aan de orde:
 
  • Advisering directie met betrekking tot de bedrijfshulpverlening
  • Veranderende wet- en regelgeving
  • Opstellen en bijhouden BHV-plan
  • Opstellen en beheren budgettering
  • Leiding geven aan de bedrijfshulpverlening
  • Het inzetten van het benodigde personeel en materieel bij de bestrijding van de calamiteit
  • Het ontruimen van gebouwen en terreinen indien dit noodzakelijk wordt geacht
  • Problemen die kunnen optreden bij het invoeren / onderhouden van de BHV-organisatie
  • Speciaal thema (ieder jaar wordt er aandacht besteed aan een specifiek thema)

Voor deze herhaling is een diploma Hoofd Bedrijfshulpverlener of Herhaling Hoofd Bedrijfshulpverlener vereist. Het in het bezit zijn van een geldig certificaat “Bedrijfshulpverlener” een pré.

Na afloop van de herhaling wordt een toets afgenomen, bij voldoende resultaat ontvangt de cursist het certificaat: “Herhaling Hoofd Bedrijfshulpverlener”.

De duur van de herhaling is 1 dag.

De cursus wordt in diverse plaatsen in Nederland gegeven. Onze locaties zijn uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer en voorzien van parkeergelegenheid. Ook bestaat de mogelijkheid de opleiding in-company bij u te verzorgen. De in-company cursus wordt, in overleg met u, op alle werkdagen gehouden.

De prijs voor deze cursus bedraagt € 275,00 per deelnemer (excl. BTW). Indien u meerdere deelnemers in wilt schrijven, neem dan contact met ons op d.m.v. de informatie aanvraag voor de mogelijkheden van een in-company cursus.

Informatieaanvraag

Alleen op mobile