Ruim 15 jaar specialist in veiligheidscursussen, advisering en certificering.

Schulten Opleidingen & Certificeringen B.V.
Postbus 569, 7500 AN Enschede 
Tel: 053-4343737 (ma t/m vr van 09:00 tot 17:00 uur)

Contact >
  • BHV
  • Cursus BHV herhaling e-learning

Cursus BHV herhaling e-learning

cursus-bhv-herhaling-e-learningTegenwoordig dient ieder bedrijf, elke winkel of instelling te beschikken over een bedrijfshulpverleningsorganisatie. Om in die organisatie volwaardig een rol van betekenis te kunnen spelen dient elk individueel lid van de BHV organisatie over de juiste kennis en ervaring te beschikken. Van elke bedrijfshulpverlener wordt verwacht dat hij naast een gedegen theoretische kennis ook over praktijk ervaringen met betrekking tot levensreddende handelingen en de brandbestrijding beschikt en deze kennis op peil houdt. De cursus BVH herhaling e-learning voorziet in een gedegen herhaling op beide fronten. De cursist bepaalt zelf hoe en wanneer hij of zij de theorie wil oefenen. De cursist leert in eigen tempo de theorie via een inlogcode op het internet digitaal beschikbare lesstof en scenario’s, toetsen en printbare informatie.

Doelgroep

Deze Cursus BHV herhaling e-learning is bestemd voor personeelsleden die deel uitmaken van de bedrijfshulpverleningsorganisatie en reeds de basisopleiding Bedrijfshulpverlener gevolgd hebben.

Cursusinformatie: Cursus BHV herhaling e-learning

Inhoud

De volgende taakgebieden van de bedrijfshulpverlener zullen behandeld worden:

  • Eerste hulp
  • Beperking en bestrijding van een beginnende brand
  • Ontruiming
  • Communicatie

Vooropleiding

Voor het volgen van deze herhaling is een geldig certificaat bedrijfshulpverlening vereist.

Aantal cursisten

Voor deze herhaling kunnen cursisten zich individueel inschrijven, of in-company: minimaal 10 cursisten

Toetsing

Na het met goed gevolg afleggen van de digitale eindtoets kan de cursist het praktijkdagdeel volgen. Bij voldoende beoordeelde competenties ontvangt de cursist het certificaat “Herhaling Bedrijfshulpverlener”.

Duur

Opleidingsduur praktijkdag, inclusief toetsing, is één dagdeel

Locatie / data

De cursus wordt in diverse plaatsen in Nederland gegeven. Onze locaties zijn uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer en voorzien van parkeergelegenheid. Ook bestaat de mogelijkheid de opleiding in-company bij u te verzorgen. De in-company cursus wordt, in overleg met u, op alle werkdagen gehouden.

Geldgheidsduur

Aangezien het noodzakelijk is te allen tijde te beschikken over parate kennis en vaardigheden is het aan te raden minimaal 1 keer per jaar te herhalen