Schulten OC  
Schulten Opleidingen & certificering, Voortsweg 99, Enschede 053-4343737info@schulten-oc.nl

Herhalingscursus BHV (incl. e-learning)

Omschrijving

cursus-bhv-e-learning

Tegenwoordig dient ieder bedrijf, elke winkel of instelling te beschikken over een bedrijfshulpverleningsorganisatie. Om in die organisatie volwaardig een rol van betekenis te kunnen spelen dient elk individueel lid van de BHV organisatie over de juiste kennis en ervaring te beschikken. Van elke bedrijfshulpverlener wordt verwacht dat hij naast een gedegen theoretische kennis ook over praktijk ervaringen met betrekking tot levensreddende handelingen en de brandbestrijding beschikt en deze kennis op peil houdt. De cursus BVH herhaling e-learning voorziet in een gedegen herhaling op beide fronten. De cursist bepaalt zelf hoe en wanneer hij of zij de theorie wil oefenen. De cursist leert in eigen tempo de theorie via een inlogcode op het internet digitaal beschikbare lesstof en scenario’s, toetsen en printbare informatie.

Doelgroep

Deze Cursus BHV herhaling e-learning is bestemd voor personen die deel uitmaken van de bedrijfshulpverleningsorganisatie en reeds de basisopleiding Bedrijfshulpverlener gevolgd hebben.

Cursusinformatie: Herhalingscursus BHV (incl. e-learning)

De volgende taakgebieden van de bedrijfshulpverlener zullen behandeld worden:
 
  • Eerste hulp
  • Beperking en bestrijding van een beginnende brand
  • Ontruiming
  • Communicatie

Voor het volgen van deze herhaling is een geldig certificaat bedrijfshulpverlening vereist.

Na het met goed gevolg afleggen van de digitale eindtoets kan de cursist het praktijkdagdeel volgen. Bij voldoende beoordeelde competenties ontvangt de cursist het certificaat “Herhaling Bedrijfshulpverlener”.

Opleidingsduur praktijkdag, inclusief toetsing, is een halve dag. Het doorlopen van de theorie (e-learning) duurt ongeveer 4 uur.

De cursus wordt in diverse plaatsen in Nederland gegeven. Onze locaties zijn uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer en voorzien van parkeergelegenheid. Ook bestaat de mogelijkheid de opleiding in-company bij u te verzorgen. De in-company cursus wordt, in overleg met u, op alle werkdagen gehouden.

De prijs voor deze cursus bedraagt € 135,00 per deelnemer (excl. BTW). Indien u meerdere deelnemers in wilt schrijven, neem dan contact met ons op d.m.v. de informatie aanvraag voor de mogelijkheden van een in-company cursus.

Informatieaanvraag

Alleen op mobile