Schulten OC  
Schulten Opleidingen & certificering, Voortsweg 99, Enschede 053-4343737info@schulten-oc.nl

Herhalingscursus BHV

Omschrijving

cursus-bhv-herhaling

Tegenwoordig dient ieder bedrijf, elke winkel of instelling te beschikken over een bedrijfshulpverleningsorganisatie. Om in die organisatie volwaardig een rol van betekenis te kunnen spelen dient elk individueel lid van de BHV organisatie over de juiste kennis en ervaring te beschikken. Van elke bedrijfshulpverlener wordt verwacht dat hij naast een gedegen theoretische kennis ook over praktijk ervaringen met betrekking tot levensreddende handelingen en de brandbestrijding beschikt en deze kennis op peil houdt. De cursus BHV herhaling voorziet in een gedegen scholing op beide fronten.

Cursusinformatie: Herhalingscursus BHV

De volgende taakgebieden van de bedrijfshulpverlener zullen behandeld worden:
 
  • Eerste hulp
  • Beperking en bestrijding van een beginnende brand
  • Ontruiming
  • Communicatie

Voor het volgen van deze herhaling is een geldig certificaat bedrijfshulpverlening vereist .

Na afloop van de herhaling wordt een toets afgenomen, bij voldoende resultaat ontvangt de cursist het certificaat “Herhaling Bedrijfshulpverlener”.

De duur van de cursus BHV herhaling is één dag.

De prijs voor deze cursus bedraagt € 145,00 per deelnemer (excl. BTW). Indien u meerdere deelnemers in wilt schrijven, neem dan contact met ons op d.m.v. de informatie aanvraag voor de mogelijkheden van een in-company cursus.
 

De cursus wordt in diverse plaatsen in Nederland gegeven. Onze locaties zijn uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer en voorzien van parkeergelegenheid.
 
Ook bestaat de mogelijkheid de opleiding in-company bij u te verzorgen. De in-company cursus wordt, in overleg met u, op alle werkdagen gehouden.

Informatieaanvraag

Alleen op mobile