Schulten OC  
Schulten Opleidingen & certificering, Voortsweg 99, Enschede 053-4343737info@schulten-oc.nl

Cursus BHV Ploegleider

Omschrijving

cursus-ploegleider-bhv

Tegenwoordig dient ieder bedrijf te beschikken over een bedrijfshulpverleningsorganisatie. Omdat de bedrijfshulpverlening zodanig moet zijn georganiseerd dat alle taken op het gebied van eerste hulp, brandbestrijding, evacuatie, redding en gewondenvervoer binnen enkele minuten na een ongeval doeltreffend moeten worden uitgevoerd, is het in het bijzonder in groteren bedrijven raadzaam om sommige managementtaken te delegeren. Ook indien een bedrijfslocatie complex is, is het aan te raden om ploegleiders in de organisatie van de bedrijfshulpverlening op te nemen en een cursus Ploegleider BHV te laten volgen.

Doelgroep

De cursus Ploegleider BHV is bestemd voor die personen die in de organisatie de leiding hebben over een groep BHV’ers.

Cursusinformatie: Cursus BHV Ploegleider

In de cursus Ploegleider BHV wordt aandacht besteed aan:
 
  • Verkenning
  • Communicatie
  • Brandbestrijding
  • Redding
  • Ontruiming
  • Schadebeperking (salvage)

Voor de cursus Ploegleider BHV dienen de cursisten in het bezit zijn van een geldig certificaat “Bedrijfshulpverlener”.

De cursus Ploegleider BHV wordt afgesloten met een toets. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist het certificaat: “Ploegleider”.

De duur van de cursus Ploegleider BHV, inclusief toetsing, is 1 tot 2 dagen, afhankelijk van de groepsgrootte en vooropleiding van de kandidaten.

De cursussen Ploegleider BHV worden in diverse plaatsen in Nederland gegeven. Onze locaties zijn uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer en voorzien van parkeergelegenheid.
 
Ook bestaat de mogelijkheid de cursus in-company bij u te verzorgen. De in-company cursus wordt, in overleg met u, op alle werkdagen gehouden.

De prijs voor de 1-daagse cursus bedraagt € 145,00 per deelnemer (excl. BTW).
De prijs voor de 2-daagse cursus bedraagt € 275,00 per deelnemer (excl. BTW).
Indien u meerdere deelnemers in wilt schrijven, neem dan contact met ons op d.m.v. de informatie aanvraag voor de mogelijkheden van een in-company cursus.
 

Informatieaanvraag

Alleen op mobile