Schulten OC  
Schulten Opleidingen & certificering, Voortsweg 99, Enschede 053-4343737info@schulten-oc.nl

Bedrijfshistorie

Aanloopfase 1995 - 2000

In 1995 legde Ernst-Jan Schulten, als freelance consultant en docent in productveiligheid, de eerste fundering voor de huidige organisatie. Er bestond in deze beginperiode behoefte aan technische dienstverlening op het gebied van de CE markering. Parallel aan de consultanttak ontstond de opleidingstak en behalve op het gebied van de productveiligheid kwam het accent meer en meer te liggen op de veiligheid binnen bedrijven in het algemeen. Vanuit deze werkzaamheden ontstond de eenmanszaak.

Ontwikkelfase 2000- 2005

Schulten Opleidingen & Certificeringen is in 2000 opgericht als eenmanszaak. De ontwikkeling die ons bedrijf in deze jaren heeft doorgemaakt kan worden gekenmerkt door het begrip “geleidelijkheid”. Geleidelijkheid in aanwas van zowel het adviseurs- en docentenbestand, als in de verbreding van de opleidings- en adviesactiviteiten. Bij deze groei heeft steeds de afweging tussen enerzijds kwaliteit en klantgerichtheid en anderzijds het kunnen voldoen aan verplichtingen centraal gestaan. Ons bedrijf groeide in deze periode uit tot een organisatie waaraan 26 adviseurs en docenten verbonden zijn.

Professionaliseringfase 2006 - heden

Met ingang van 2 januari 2006 is Schulten Opleidingen & Certificeringen B.V. overgegaan in een besloten vennootschap. Door de gestage groei is ons bedrijf, tevens op deze datum, verhuisd naar de locatie aan de Spoordijkstraat 132 te Enschede. Begin 2016 zijn wij overgegaan naar onze huidige locatie aan de Voortsweg 99 te Enschede.
Het is mogelijk om de opleidingen op onze locatie te volgen, zodat de cursisten verzekerd zijn van een optimale aanwezigheid van alle onderwijs leermiddelen. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk de opleidingen op “klant” locatie te volgen.

Hierbij is het mogelijk maatwerk te bieden.

Alleen op mobile