Ruim 15 jaar specialist in veiligheidscursussen, advisering en certificering.

Schulten Opleidingen & Certificeringen B.V.
Postbus 569, 7500 AN Enschede 
Tel: 053-4343737 (ma t/m vr van 09:00 tot 17:00 uur)

Contact >
  • BHV
  • Cursus BHV e-learning

Cursus BHV e-learning

cursus-bhv-e-learningTegenwoordig dient ieder bedrijf, elke winkel of instelling te beschikken over een bedrijfshulpverleningsorganisatie. Om in die organisatie volwaardig een rol van betekenis te kunnen spelen dient elk individueel lid van de bedrijfshulpverleningsorganisatie over de juiste kennis en ervaring te beschikken. Van elke bedrijfshulpverlener wordt verwacht dat hij naast een gedegen theoretische kennis ook over praktijk ervaringen met betrekking tot levensreddende handelingen en de brandbestrijding beschikt. De cursus BHV e-learning voorziet in een gedegen scholing op beide fronten.

De cursist bepaalt zelf hoe en wanneer hij of zij de theorie wil oefenen. De cursist leert in eigen tempo de theorie via een inlogcode op het internet digitaal beschikbare lesstof en scenario’s, toetsen en printbare informatie.

Doelgroep

Deze cursus BVH e-learning is bestemd voor personeelsleden die deel gaan uitmaken van de bedrijfshulpverleningsorganisatie.

Werkwijze cursus BHV e-learning

  • Inschrijving via internet/formulier/opdrachtgever
  • Ontvangst inlogcode cursist
  • Eindtoets, na voldoende score (70% op eindtoets) ontvangst digitaal certificaat
  • Toegang praktijkdag (binnen 3 maanden na startdatum theorie)

Cursusinformatie: Cursus BHV e-learning

Inhoud

De volgende taakgebieden van de bedrijfshulpverlener zullen behandeld worden:

  • Eerste hulp
  • Beperking en bestrijding van een beginnende brand
  • Ontruiming
  • Communicatie

Vooropleiding

Voor het volgen van deze cursus BHV e-learning is geen specifieke vooropleiding vereist.

Aantal cursisten

Voor deze cursus kunnen cursisten zich individueel inschrijven, of in-company: minimaal 10 cursisten

Toetsing

Na het met goed gevolg afleggen van de digitale eindtoets kan de cursist de praktijkdag volgen. Na afloop van de praktijkdag wordt een toets afgenomen, bij voldoende resultaat ontvangt de cursist het certificaat “Basis Bedrijfshulpverlener”.

Duur

Opleidingsduur praktijkdag, inclusief toetsing, is één dag. Het doorlopen van de theorie (e-learning) duurt ongeveer 4 uur.

Locatie / data

De cursus wordt in diverse plaatsen in Nederland gegeven. Onze locaties zijn uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer en voorzien van parkeergelegenheid. Ook bestaat de mogelijkheid de opleiding in-company bij u te verzorgen. De in-company cursus wordt, in overleg met u, op alle werkdagen gehouden.