Schulten OC  
Schulten Opleidingen & certificering, Voortsweg 99, Enschede 053-4343737info@schulten-oc.nl

Cursus Basis BHV (incl. e-learning)

Omschrijving

cursus-bhv-e-learning

Tegenwoordig dient ieder bedrijf, elke winkel of instelling te beschikken over een bedrijfshulpverleningsorganisatie. Om in die organisatie volwaardig een rol van betekenis te kunnen spelen dient elk individueel lid van de bedrijfshulpverleningsorganisatie over de juiste kennis en ervaring te beschikken. Van elke bedrijfshulpverlener wordt verwacht dat hij naast een gedegen theoretische kennis ook over praktijk ervaringen met betrekking tot levensreddende handelingen en de brandbestrijding beschikt. De cursus BHV e-learning voorziet in een gedegen scholing op beide fronten.
 
De cursist bepaalt zelf hoe en wanneer hij of zij de theorie wil oefenen. De cursist leert in eigen tempo de theorie via een inlogcode op het internet digitaal beschikbare lesstof en scenario’s, toetsen en printbare informatie.
 
 
Werkwijze cursus BHV e-learning
 
  • Inschrijving via internet/formulier/opdrachtgever
  • Ontvangst inlogcode cursist
  • Eindtoets, na voldoende score (70% op eindtoets) ontvangst digitaal certificaat
  • Toegang praktijkdag (binnen 3 maanden na startdatum theorie)

Doelgroep

Deze cursus BVH e-learning is bestemd voor personen die deel gaan uitmaken van de bedrijfshulpverleningsorganisatie.
 

Cursusinformatie: Cursus Basis BHV (incl. e-learning)

De volgende taakgebieden van de bedrijfshulpverlener zullen behandeld worden:
 
  • Eerste hulp
  • Beperking en bestrijding van een beginnende brand
  • Ontruiming
  • Communicatie

Voor het volgen van deze cursus BHV e-learning is geen specifieke vooropleiding vereist.

Na het met goed gevolg afleggen van de digitale eindtoets kan de cursist de praktijkdag volgen. Na afloop van de praktijkdag wordt een toets afgenomen, bij voldoende resultaat ontvangt de cursist het certificaat “Basis Bedrijfshulpverlener”.

Opleidingsduur praktijkdag, inclusief toetsing, is één dag. Het doorlopen van de theorie (e-learning) duurt ongeveer 4 uur.

De cursus wordt in diverse plaatsen in Nederland gegeven. Onze locaties zijn uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer en voorzien van parkeergelegenheid. Ook bestaat de mogelijkheid de opleiding in-company bij u te verzorgen. De in-company cursus wordt, in overleg met u, op alle werkdagen gehouden.

De prijs voor deze cursus bedraagt € 235,00 per deelnemer (excl. BTW). Indien u meerdere deelnemers in wilt schrijven, neem dan contact met ons op d.m.v. de informatie aanvraag voor de mogelijkheden van een in-company cursus.

Informatieaanvraag

Alleen op mobile