Schulten OC
Schulten Opleidingen & certificering, Voortsweg 99, Enschede 053-4343737

Basiscursus voedselveiligheid

Omschrijving

basis-voedselveiligheid-cursus

De basis voor het veilig produceren van voedingsmiddelen zijn medewerkers die hygiënisch werken. Op het moment dat uw medewerkers zich bewust zijn van het belang van voedingsmiddelenhygiëne zal dit leiden tot een grotere bereidheid zelf op de werkplek een bijdrage te leveren aan een goede hygiëne, orde en netheid. De Basis Voedselveiligheid cursus maakt medewerkers bewust van voedingsmiddelenhygiëne en HACCP en leert het belang hiervan te onderkennen.

Doelgroep

De Basis Voedselveiligheid cursus is bedoeld voor medewerkers bij de productie, de opslag en het transport van voedingsmiddelen.

Cursusinformatie: Basiscursus voedselveiligheid

De volgende onderwerpen worden in Basis Voedselveiligheid cursus behandeld:
  • Hygiëne, orde en netheid
  • Voedingsmiddelen en ziekte
  • Hygiënisch werken
  • Besmettingen van voedingsmiddelen
  • Persoonlijke hygiëne
  • Micro-organismen
  • Allergenen
  • Kwaliteit
  • Bedrijfsregels

De Basis Voedselveiligheid cursus wordt geven op LBO/MBO niveau. De uitgangspunten voor deze training zijn gebaseerd op algemene principes en kenmerken van volwasseneneducatie. Als uitgangspunt geldt het zelfstandig kunnen handelen van cursisten.

De opleiding wordt afgesloten met een toets. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist het certificaat: "Basis Voedselveiligheid".

De duur van de opleiding, inclusief toetsing, is 1 dag.

De cursussen worden in diverse plaatsen in Nederland gegeven. Onze locaties zijn uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer en voorzien van parkeergelegenheid. Ook bestaat de mogelijkheid de opleiding in-company bij u te verzorgen.

De prijs voor deze cursus bedraagt € 215,00 per deelnemer (excl. BTW). Indien u meerdere deelnemers in wilt schrijven, neem dan contact met ons op d.m.v. de informatie aanvraag voor de mogelijkheden van een in-company cursus.

Informatie aanvraag

Alleen op mobile