Ruim 15 jaar specialist in veiligheidscursussen, advisering en certificering.

Schulten Opleidingen & Certificeringen B.V.
Postbus 569, 7500 AN Enschede 
Tel: 053-4343737 (ma t/m vr van 09:00 tot 17:00 uur)

Contact >

Klanten aan het woord

janjans

"Als Beweging 3.0 willen wij het leven van cliënten in de regio Eemland zo aangenaam mogelijk maken door betaalbare zorg van hoge kwaliteit te leveren die zo goed mogelijk aansluit bij de vraag. Eén van de voorwaarden om dit te kunnen realiseren is dat bewoners en personeel kunnen wonen en werken in een veilige omgeving. Op alle gebieden wordt daarom in ruime mate aandacht geschonken aan alle vormen van veiligheid. Al geruime tijd doen wij dit in nauwe samenwerking met de firma Schulten Opleidingen & Certificeringen. De samenwerking gaat verder dan alleen de veiligheidsopleidingen die we bij Schulten Opleidingen & Certificeringen B.V. hebben ondergebracht. Ook het opstellen van veiligheidshandboeken, ontruimingsplannen en -plattegronden en advisering zijn onderdeel van de samenwerking. Door de korte communicatielijnen kan snel ingespeeld worden op de actualiteit. Als organisatie worden wij op die manier ondersteund en dat is een hele zorg minder. Door de hechte relatie kunnen wij rekenen op gevraagde en ongevraagde adviezen en worden “calamiteiten” snel en adequaat het hoofd geboden. “Zeg wat je doet en doe wat je zegt” is een gemeenschappelijke eigenschap die de klant-leverancierverhouding gezond houdt.

Jan Jans, Manager Facilitair Bedrijf bij Beweging 3.0


  

chrvdmolen"Al vanaf vanaf 2008 werken we samen met Schulten Opleidingen en Certificeringen. Naar volle tevredenheid. Prettige samenwerking, goede ondersteuning bij de organisatie van scholing en training. Constructieve adviezen en er wordt meegedacht. Door de lange periode van samenwerking zijn de medewerkers bekend op alle locaties van IJsselheem wat prettig en efficiënt is. Samen is er een degelijke BHV-organisatie opgebouwd."

Chris van der Molen, Arbo- en preventieadviseur bij IJsselheem.
IJsselheem: 14 locaties in de sector VVT. Actief in Kampen, Zwolle en Zwartewaterland.


 

dhooftman"Wij waren erg tevreden met de BHV cursus. Een goede uitleg en begeleiding voor dit intensieve en zeer belangrijke onderwerp."

Danielle Hooftman, Office Manager bij Optimizely.

 


 

renee"Binnen onze sportschool speelt de veiligheid van onze bezoekers een grote rol. Een sporter moet ervan uit kunnen gaan dat zijn/haar veiligheid in goede handen is. Enige tijd geleden is de sportschool gegroeid en heeft Schulten Opleidingen & Certificeringen ons ondersteuning geboden met advisering en het opstellen van ons ontruimingsplan en de bijbehorende vluchtrouteplattegronden. De samenwerking is altijd op een zeer prettige en professionele manier verlopen. Mede hierdoor is onze sportschool weer een stuk veiliger geworden."

René Eleveld, Eigenaar ActionCenter Hoogland.


 

bdemooijAl jaren hebben wij een goede samenwerking met Schulten Opleidingen en Certificeringen. Wat in 2006 begon met BHV opleidingen voor onze medewerkers is tot op heden uitgegroeid tot het beschikken over een veiligheids- en kwaliteitssysteem voor onze onderneming.

In 2007 hebben wij voor de eerste maal het VCA** certificaat behaald met onze organisatie (hoofdvestiging en 2 nevenvestigingen), het implementeren van het handboek, de ondersteuning en begeleiding van Schulten-OC en het opleiden van alle medewerkers zijn hierin een belangrijk onderdeel geweest.

Daarna was de stap richting een ISO 9001:2008 certificering zo gezet, ook hier heeft de samenwerking geresulteerd in het met succes behalen van het certificaat in 2011.

Ook met adhoc vraagstukken die tijdens onze dagelijkse werkzaamheden naar voren komen kunnen wij een beroep doen op de knowhow van onze 'extern veiligheidskundige'. Wij zijn een tevreden partij, onze veiligheid en kwaliteit is geborgd.

Bianca de Mooy, office manager bij Bouwbureau en aannemingsbedrijf De Wilde B.V.